yumi

ok, du vet dom där långa, täta fransarna som man ser på sociala medier och på stan? dom som det sägs att det tydligen är egna fransar, inga lösfransar, men ändå ser superlånga ut. och täta! eller dom där laminerade brynen som har en form som tar 2 sekunder på morgonen att fixa. kan det vara sant? vårt svar är: JA! det är säkert en yumilash-behandling som varit i görningen här. Inte nog med att man får långa, täta, böjda och mörka fransar (för man färgar alltid fransarna i samband med behandlingen) utan dom blir starkare och tjockare också. och brynen, dom lamineras i en form som ger brynen ett lyft, istället för att peka nedåt! hurra!


FÖR VEM PASSAR BEHANDLINGEN?
för dig som önskar längre fransar, tätare fransar men inte vill göra en fransförlängning. gällande brynen så är detta behandlingen för dig som är trött på att forma busiga bryn dag och dag in. 
vet du att du har superkänsliga ögon och lätt blir irriterad i ögonen? det brukar inte vara någon fara alls, men för säkerhetsskull rådfråga oss innan du bokar en yumi-behandling.

JAG HAR TIDIGARE GJORT LASHLIFT, ÄR DETTA SAMMA SAK?
nej, det är inte riktigt samma sak. ett lashlift är oftast bara fransuppböjningen, vilket kan torka ut dina fransar. i en yumi  ingår även keratinbehandlingen, som tillför keratin, vitaminer och pantenol till dina fransar vilket efter 2-3 behandlingar (ca 4-6 mån) ger synlig effekt på längd, mängd och kvalité. en mer avancerad behandling, snällare mot dina fransar, som dessutom tar dubbelt så lång tid att utföra jämfört med en vanlig lashlift-behandling. 

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?
Efter rengöring av fransarna / brynen fästs en silikonform på ögonlocket där fransarna sätts en och en. sedan utför vi själva behandlingen i olika steg då man fyller på med olika veganska vätskor som bla. keratin, vitaminer, arganolja och hyaluronsyra för att böja, ge näring, fixera och laminera fransarna /stråna.

HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATET?
ca. 6-10 veckor, men om du vill hålla dina fransar böjda, starka och täta rekommenderar vi att komma tillbaka för behandling var 6-8:e vecka, eftersom du då fått ut nya fransar som behöver behandling och det behövs flera antal behandlingar för att dina yumifransar ska bli längre, tjockare och fler i antalet.
yumibrows går att göra med cirka 4-8 veckors mellanrum.

BEHÖVER JAG TÄNKA PÅ NÅGOT SPECIELLT FÖRE ELLER EFTER BEHANDLINGEN?
ja, det finns vissa förhållningsregler för att dina yumifransar ska hålla sig fina länge och för att behandlingen ska bli så effektiv som möjligt.
- utsätt inte ögonfransar / bryn för vatten/svett/fukt/ånga/regn på  minst 24-48 timmar efter behandlingen
- använd inte mascara på minst 24 timmar
- använd inte produkter med olja i minst 24 timmar 
- undvik hög värme, tex. genom bastu eller sol under de första 24 timmarna
- de närmsta tre timmarna ska du låta fransarna/brynen vara, gnugga ej i ögonen och/eller sov inte på fransarna. det är den tiden det tar för fransarna/brynen att fixeras ordentligt. 
-använd keratinmascara varje dag. genom att vårda och återfukta med keratinmascara behålls och förlängs resultatet av din yumi-behandling.

 

prislista yumi

YUMILASH inkl fransfärgning 

+ BRYNFÄRGNING & BRYNFORMNING

990 kr
1250 kr

YUMIBROWS inkl brynfärgning + formning

795 kr

YUMIDUO (både lash & brow inkl. färgning + formning)

1450 kr

du som gjort en yumilash-behandling hos oss får köpa keratinmascara för 299kr (ord. pris 399kr)

ska vi ta och boka yumi?