dermaceutic

DERMACEUTIC, EXPERT INOM ESTETISK DERMATOLOGI

dermaceutic grundades 2002 med den starka tron ​​att vetenskapen är hudens naturliga allierade. vi använder den bästa vetenskapliga expertisen för att stärka och stödja hudens naturliga krafter för snabbare och effektivare resultat.

med ursprung från ett samarbete mellan franska dermatologer, är dermaceutic nu det främsta kemiska peeling-märket i frankrike och har fört sin kunskap inom kraftfulla formuleringar till cosmeceutical industrin.

idag samarbetar dermaceutic med mer än 30 000 professionella aktörer i mer än 70 länder runt om i världen. genom att arbeta nära dessa specialister får vi vitala och ständigt föränderliga insikter om olika hudtyper, fototyper och unika kundförväntningar.

dermaceutic höjer hudvårdsstandarden med den senaste vetenskapliga tekniken och expertisen och genom att leverera exceptionella resultat för varje individs hud. oavsett hudproblem eller estetiska förfaranden är alltid uppdraget att tillhandahålla rätt kombinationer av aktiva ämnen i de mest effektiva koncentrationerna.

dermaceutic strävar efter att behålla positionen som expert inom estetisk dermatologi genom passionen för vetenskapliga upptäckter och med en omättlig nyfikenhet för hudvetenskap.

det här är skintelligent vetenskap.


kanske är det första gången du kommer i kontakt med oss ​​eller kanske du inte känner oss tillräckligt väl ännu.
vi har sammanställt i 10 skäl vad som är viktigt för dig att veta om oss, för att berätta vilka vi är, var vi kommer ifrån, vår vision om estetisk dermatologi, våra metoder och vår laboratoriestränghet.
och viktigast för dig, skälen att lita på oss.

ANLEDNING 1

HUDVÅRD DESIGNAD AV DERMINTELLIGENCE

din hud är intelligent och har den naturliga förmågan att regenerera sig själv. dermaceutic grundades på den djupa tron ​​att vetenskapen är hudens bästa allierade. vårt uppdrag är att höja standarden för hudvård med hjälp av den senaste vetenskapliga tekniken och de mest avancerade aktiva ingredienserna, i de mest effektiva koncentrationerna, för att för varje hudtyp uppnå exceptionella resultat som är naturligt synliga.

ANLEDNING 2

DET LEDANDE VARUMÄRKET FÖR MEDICINSK PEELING I FRANKRIKE

dermaceutic föddes 2002 från ett samarbete mellan franska hudläkare och har sedan dess utvecklat sitt arv till att bli det ledande varumärket för medicinsk kemisk peeling i frankrike. vårt varumärke började med utvecklingen av tekniska formler för kemisk peeling men insåg sedan behovet av ett mer globalt och holistiskt förhållningssätt till estetisk dermatologi. idag erbjuder vi ett komplett utbud av dermatologiska lösningar.

ANLEDNING 3

PRODUKTER SOM RESPEKTERAR INTEGRITETEN HOS DIN EGEN SKÖNHET

dermaceutic har som mål att erbjuda de mest avancerade produkterna och behandlingarna för de mest naturliga resultaten. gränsen mellan det naturliga och det konstgjorda är tunn. dermaceutic erbjuder behandlingar inspirerade av fransk naturlig skönhet som kommer att förstärka din naturliga skönhet. dermaceutic har skapat kemisk peeling som respekterar din huds naturliga integritet och förbättrar dess kvalitet genom effektiva men icke-invasiva mekanismer.

ANLEDNING 4

DJUPGÅENDE KLINISKA TESTER UNDER DERMATOLOGISK KONTROLL

vi genomför omfattande kliniska prövningar med de mest kvalificerade organisationerna i europa. dessa internationellt kända anläggningar är kända för noggrannheten i sina tester utförda under strikta dermatologiska kontrollförhållanden – ett bevis på effektiviteten och säkerheten hos våra produkter.
genom in vivo- och in vitro-studier utförda under överinseende av dermatologiska experter bedömer vi hudreaktion, tolerans och slutresultat genom biometriska analyser, konfokalmikroskopi och makroavbildning, samt patientens självbedömning. vårt nära samarbete med ledande toxikologiexperter säkerställer att de säkraste produkterna kommer ut på marknaden.

ANLEDNING 5

UNIKA FORMLER DESIGNADE OCH PRODUCERADE I FRANKRIKE

dermaceutic utvecklar och tillverkar sina produkter i frankrike, ett land erkänt som vaggan för kosmetika, vetenskap och estetik, och hem till det tätaste nätverket av förstklassiga partners, vilket garanterar oöverträffad kvalitet. vi har den bästa formuleringsexpertisen, den senaste förpackningstekniken och den mest innovativa tillverkningskapaciteten.

ANLEDNING 6

BEMÄSTRA KONSTEN ATT DOSERA OCH KOMBINERA AKTIVA INGREDIENSER

vår expertis inom dosering och kombination av avancerade aktiva ingredienser gör att vi kan utveckla innovativa produkter enligt en strikt formuleringsstadga. vi är aktivt engagerade i att utveckla högkvalitativa formler med lämpliga kombinationer av aktiva ingredienser i de mest effektiva koncentrationerna, genom en rigorös ingrediensvalsprocess. vi har bemästrat konsten att formulera med de aktiva ingredienserna av högsta kvalitet som tillhandahålls av vetenskapen för att säkerställa behagliga formler, optimal komfort, innovativ konsistens, maximal konservering och framför allt en effektiv produkt.

ANLEDNING 7

EXPERTISEN HOS MER ÄN 30 000 HUDVÅRDSPERSONAL ÖVER HELA VÄRLDEN

dermaceutic är partnerlaboratoriet som valts ut av mer än 30 000 hudestetiska proffs i 80 länder. genom nära partnerskap med hängivna och passionerade tvärvetenskapliga experter, inklusive läkare och hudläkare som delar sin förstahandsvetenskapliga expertis, ligger vi i framkanten av framstegen inom dermatologi inom teknologi, formulering och estetik. . vi känner till varje aktiv ingrediens som används och ordineras av hudspecialister. tack vare denna kunskap såväl som den vetenskapliga expertisen hos vår forsknings- och utvecklingsavdelning och virtuositeten hos våra masterformulerare, utvecklar vi perfekt doserade och effektiva formler.

ANLEDNING 8

CERTIFIERADE PRESTANDAPRODUKTER FÖR EXPERTUTÖVARE

vårt högkvalificerade interna forsknings- och utvecklingsteam har ett nära samarbete med ett omfattande nätverk av experter inom det vetenskapliga samfundet: forskare, formulerare, medicinska experter och toxikologi- och regulatoriska partners. vi arbetar dagligen med dessa specialister för att ständigt stärka vår expertis och säkerställa att vi förser våra patienter med de bästa hudvårdslösningarna och de bästa professionella produkterna. dermaceutic är det första franska laboratoriet som har erhållit klass IIa-certifiering i sin kategori av professionella produkter, vilket visar att de uppfyller de högsta standarderna för kvalitet, säkerhet och effektivitet.

ANLEDNING 9

PERSONLIGA VÅRDLÖSNINGAR FÖR EXAKTA OCH NATURLIGA RESULTAT

för dermaceutic är varje hud unik och måste behandlas som sådan. vi förstår att patienternas förväntningar varierar från hud till hud, men också över tiden. vi anpassar våra produkter och våra protokoll efter patienternas behov och deras hudproblem. vårt utbud av hemtjänst är uppdelat i sex viktiga åtgärder.
vi erbjuder rätt behandling, med rätt kombination av aktiva ingredienser, i rätt dos, för att leverera en produkt med optimerad styrka för en mer personlig inställning till hudvårdslösningar.

ANLEDNING 10

PRODUKTER SOM HÄRRÖR FRÅN DE SENASTE UPPTÄCKTERNA

som ett modernt laboratorium i framkanten av sin bransch strävar dermaceutic efter att ändra din åsikt och ditt förtroende för dermatologi. vi lever i en värld där den mesta tillgängliga kunskapen är mindre än 15 år gammal. vetenskaplig kunskap kommer att växa exponentiellt, eftersom forskarna som arbetar idag representerar mer än 90 % av de forskare som någonsin har levt i modern historia.
vi strävar efter att behålla och ständigt öka vår vetenskapliga nyfikenhet. vi investerar i forskning för att säkerställa att vi ligger i framkant av ny utveckling. vi uppdaterar och perfektar kontinuerligt våra formler noggrant för att ta hänsyn till de senaste upptäckterna och för att möta din huds ständigt föränderliga behov.