hudförbättrande injektioner

att fillers fyller ut, ger volym där det fattas eller önskas mer, och att toxin (som tex. botox) slappnar av hårt arbetande muskler som ger oss mimiklinjer i förlängningen, det är allmänt känt. men ska vi prata om ett naturligt utseende där vi får se riktigt ungdomliga, fräscha och pigga ut, ja men då är det i väldigt många fall huden i sig själv vi ska ta oss en titt på först och främst.

på hudytan kan vi göra vissa jobb, kraftiga behandlingar går steget längre. men ibland behövs det ordentlig hjälp för att kunna göra den bästa skillnaden. då behöver vi jobba med huden på djupet, och ibland VERKLIGEN på djupet. det är här de hudförbättrande injektionerna kommer in i bilden!

bland våra hudförbättrande injektioner hittar vi radiesse, profhilo, prp, longlasting, revive och ultracol. vissa av dessa behandlingar passar bättre runt ögonen, med den tunna, känsliga huden. vissa behandlingar har något, lite volymbyggande i sig och kan passa bättre för tex. kindbenen.
vissa av dessa optimerar fukten på bästa sätt, andra stimulerar kollagenproduktionen mer...
nedan förklarar vi varje behandling lite mer ingående.

och, nej, du MÅSTE inte veta exakt vilken behandling som skulle bara den ultimata för just din hud. det är därför vi har injektionssjuksköterska andreas!

RADIESSE

radiesse, en fda-godkänd kollagenstimulerande filler,består av små mikrosfärer av kalciumhydroxiapatit i en vattenbaserad gel med glycerin. de små mikrosfärerna stimulerar hudens fibroblaster och ökar kroppens egen kollagenproduktion, vilket ger en föryngrande effekt. denna behandling är effektiv på alla områden där huden förlorat sin spänst och stadga. radiesse ger omedelbar visuell effekt tack vare sin gelstruktur, men även ett långvarigt resultat då mikrosfärerna stimulerar hudens egen kollagenproduktion. undersökningar med "magnetröntgen" har visat på ökad hudtjocklek 2,5 år efter injektion med radiesse. man har också noterat att en ökning upp till 50% i hudtjocklek 3 månader efter första behandlingen bibehållits hos 91% av försökspersonerna 18 månader efter behandling.

HUR LÄNGE HÅLLER EFFEKTEN?
när vi använder radiesse för att bygga volym syns resultatet på en gång. arbetar vi med huden så ser man resultat efter 2-3 månader. resultatet är en finare och fastare hud, reducering av fina linjer och rynkor. vi rekommenderar att behandlingen görs i en kur om 2-3 ggr, beroende på hudens åldrande / livsstil / kondition. sedan en gång per år för att upprätthålla ditt resultat.
radiesse är en långverkande kollagenstimulerande filler som bryts ned av kroppen på samma sätt som en filler med hyaluronsyra gör. resultatets varaktighet är individuellt och faktorer som livsstil, ämnesomsättning samt vikt upp/nedgång kan påverka hållbarheten. i regel brukar behandlingen hålla mellan 12-16 månader, då radiesse är biokompatibel och försvinner gradvis ur kroppen.

1 behandling 4600 kr välj mellan:
kindben / käkar
hudbehandling med radiesse: kinder / hals / händer
behandling för slapp hud övriga kroppen

kombibehandling radiesse + revive 6800 kr 

BELOTERO REVIVE

en skinbooster-behandling som återfuktar huden inifrån med hyaluronsyra och glycerol. produkten tillför en naturlig fyllning, som framhäver de områden du önskar, eller dig med mogen hud som saknar din tidigare hud eftersom den känns sprödare, torrare och mindre elastisk än förr. på så sätt återuppbyggs din huds elasticitet, fasthet och lyster inifrån. glycerolen verkar antiinflammatoriskt och dämpar rodnad i huden.
perfekt för dig med acne, rosacea eller pigmenteringar!

vi rekommenderar 2-3 behandlingar med 4 veckors mellanrum för bästa resultat

1 behandling 3400 kr
kur om 2 behandlingar 6600 kr

kombibehandling radiesse + belotero revive 6800 kr 
kombibehandling radiesse +  belotero volyme 7900 kr 

PROFHILO

ett innovativt koncept för anti-aging som motverkar slapphet i huden genom att återställa nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna. kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan. en specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. en perfekt quickfix!

HUR LÄNGE HÅLLER EFFEKTEN?
effekten av profhilo håller ca. 6-12 mån. full effekt av behandlingen uppnås efter två behandlingar med en månad emellan. ytterligare en behandling kan i vissa fall rekommenderas efter cirka fyra till sex månader för att bibehålla dess effekt.

1 behandling* 3400 kr
2 behandlingar* 6600 kr
3 behandlingar* 9000 kr
händer (1 spruta / hand) kur om 2 behandlingar 11200 kr
* välj på följande område: ansikte / hals / dekolletage

ULTRACOL

en världsunik men väl beprövad naturlig behandling som verkar genom att stimulera hudens egen kollagenstimulering för att skapa huduppstramning, hudföryngring och förbättrad hudstruktur. med ultracol har vi äntligen möjlighet att uppnå behandlingsresultat inom specifika områden som tidigare inte varit möjligt, som tex runt ögonen. behandlingen kallas även för "flytande trådar" i branschen.

HUR LÄNGE HÅLLER EFFEKTEN?
maximal effekt får man efter 3 månader då kroppen byggt upp nytt kollagen i behandlingsområdet. vi rekommenderar 2 behandlingar med 3 månaders mellanrum för bästa effekt. vid en behandling vara effekten i ca 8-12 mån och vid två behandlingar upp till 18 månader.

ögonområdet 3800 kr
ögonområdet + pannan
6900 kr

PRP HUDSTIMULERING

platelet rich plasma. alltså blodplättsrik plasma, används för att stimulera återbildning av vävnad. det är en helt trygg och effektiv metod som länge använts inom sjukvården för att reparera skadad hud och aktivera nybildning av kollagen. denna metod kan också användas för att stimulera hårceller att producera kraftigare och fler hårstrån. KLICKA HÄR för att läsa om prp hårstimulering!

behandlingen kallas för "vampyrmetoden" eller "vampire facial" eftersom behandlingen börjar med att vi tar ett par rör med blod från din arm, som sedan centrifugeras, så att blodet separeras från plasman. i plasman finns vatten, trombocyter och leukocyter och det är dessa tillväxtfaktorer vi vill ha till behandlingen. efter centrifugeringen behandlar vi området genom att sticka några millimeter in i huden och där injicera plasman. det som injiceras är endast din kroppsegna produkt, inget annat tillsätts i behandlingen.
100% naturligt, från dig själv till dig själv!

HUR OFTA BEHÖVER JAG GÖRA BEHANDLINGEN?
tillväxtfaktorer och stamceller (som ökar kollagenproduktionen) frigörs direkt vid behandlingen, därefter förbättras hudens struktur successivt under de närmaste veckorna. full förnyelse av kollagen tar upp till tre månader. vanligtvis rekommenderar vi tre till fyra behandlingar med en månads mellanrum, men antalet (och effekten av varje behandling) beror på vad som ska behandlas, strukturen på området som ska behandlas och på hur just din hud reagerar. resultatet håller i upp till arton månader, och behandlingen kan sedan göras om någon gång i halvåret för att bevara effekten länge.

helt ansikte 2950 kr
helt ansikte + hals eller dekolletage 3 900kr

LONGLASTING

förbättrar hudens spänst, elasticitet och ger din hud en högre fuktbalans, vilket resulterar i en betydande förbättring av hudens utseende. longlasting ger dig även en lätt volymmässig omformning, ungefär som en lightfiller. longlasting innehåller skyddande aminosyror, vilka är utformade för att kontinuerligt skydda och sakta ned nedbrytningen av hyaluronsyra i huden. hög halt av hyaluronsyra i huden = mycket fukt i huden = glow, motståndskraft för väder och vind samt inflammationer, frisk och klar hud med ett ungdomligt utseende! 

1 behandling 3400 kr

kur om 2 behandlingar 6600 kr  

VAD FINNS DET FÖR RISKER MED HUDFÖRBÄTTRANDE INJEKTIONER?

med alla kraftfulla behandlingar finns det risker. direkt efter behandlingen uppstår en viss svullnad och blåmärken kan förekomma. svullnaden lägger sig oftast efter ett par timmar men kan ibland kvarstå 1-2 dagar efter behandlingen. blåmärke försvinner individuellt från person till person. det är avgörande att du följer de rekommendationer du får vid din behandling hos oss.

hos oss blir du alltid behandlad av legitimerad sjuksköterska andreas, certifierad av etiska injektionsrådet, kopplad till ivo och innehar behandlingsförsäkring via folksam. om du äter läkemedel som påverkar din hud ska du först rådfråga oss angående dessa innan behandlingen. 

boka en konsultation för att förbättra din hud på djupet?