andreas


SJUKSKÖTERSKA, estetiska injektioner
EPOST: ANDREAS@THESKIN.SE
INSTAGRAM: @LOOK_NATURAL_BY_ANDREAS 

andreas är legitimerad sjuksköterska och har arbetat med estetiska injektioner sedan 2018.
han är certifierad via estetiska injektionsrådet och har gått en flertal kurser för bl.a. derma medical, skönhetsinstitutet, lae clinic, ibsa, noscomed på nivåer upp till masternivå för att kunna tillmötesgå kunderna i sina önskemål om resultat. 

 han arbetar med toxin, filler (både vanligt hyaluronfiller samt radiesse), profhilo, sunekos, skinpen och utför trådlyft. han lägger stor vikt vikt vid att lyssna in och föra en dialog om förväntat resultat och skapa en fin och naturlig förändring. målet är att du ska se förändringen medan andra ser något men inte kan peka på vad annat än att du ser fin ut.

andreas har jobbat inom vården sedan 2001, och åren mellan 2008 och 2014 arbetade han som chefsjuksköterska. inom sjukvården har andreas främst jobbat inom kärlintervention. han har deltagit i stockholms kärljour och varit del av det team som åker mellan sjukhusen och öppnar samt reparerar skadade kärl. andreas har stor erfarenhet att arbeta i sterilt och har stor kunskap i att arbeta aseptiskt så risken för infektioner är minimal.

på marknaden finns många olika typer av produkter och andreas använder bara de av högsta klass, eftersom han lägger stor vikt vid att produkterna ska integreras i vävnaden och se naturliga ut. 

andreas utför sina estetiska injektioner både i örebro (hos oss på The Skin) och i stockholm.

andreas behandlingar

redo för en bokning?