ärr och ojämn hud

tillhör du oss som gärna lägger på en mjukt, utjämnande filter på dina selfies så dina kinder ser lite lenare ut? 

du är inte ensam.

många lider av gamla akneärr som inte vill försvinna, eller ojämnheter i hudstrukturen.
vissa ärr kan vara ytligare och näst intill osynliga, medan andra går som hål långt ner i huden. detta är svårt att behandla själv med hemmaprodukter och är det kraftfulla hemmaverktyg och du inte är utbildad hudterapeut finns det alltid risker att använda dessa.

men det finns hjälp att få. med kraftfulla, säkra behandlingar av utbildad personal som vet vad din hud behöver och klarar av kan vi förbättra, stärka upp och släta ut hudens struktur. kanske är det dina ärr på insidan som är svårläkta?

här är följande förslag på behandlingar för ärr på insidan och utsidan, samt för ojämn hud, men börja gärna med en kostnadsfri konsultation så är vi säkra på att du får rätt behandling för just din hud och dina problem (klicka på behandlingen för att läsa mer om den):

ansiktet

KONSULTATION

börja gärna din resa till jämnare, slätare hud med en kostnadsfri konsultation så är vi säkra på att du får rätt behandling för just din hud

DERMAPEN

nålbehandlingen som skapar en kontrollerad skada i huden så att den börja reparera sig själv till en slätare yta och klarare hudton. kraftfullt, effektivt och säkert!

KEMISK PEELING 

perfekt som kombination till tex. dermapen- eller profhilobehandling.
som ensam behandling kan en kraftfull peeling hjälpa dig till en slätare hud och jämnare hudton så att ärr och ojämnheter blir mindre visuella.

PRX -T33

perfekt som kombination till tex. dermapen- eller profhilobehandling. kan liknas vid en kemisk peeling, men mer kraftfull, UTAN flagning och "down time" efteråt.

HUDFÖRBÄTTRANDE INJEKTIONER

bland våra hudförbättrande injektioner hittar vi radiesse, profhilo, revive och ultracol. vissa av dessa behandlingar passar bättre runt ögonen, andra bygger även lite volym. vissa behandlingar optimerar fukten på bästa sätt och andra stimulerar kollagenproduktionen mer. hurra för huden!

LPG

en skön, avkopplande ansiktsmassage som ökar cirkulationen samt ger en lätt stimulering av hudens kollagen och elastin-produktion.

MAKEUP

vi använder hudvänlig makeup som är lugnande, läkande, återfuktande, solskydd, antiinflammatorisk, mjukgörande och har en fantastisk täckande förmåga samtidigt som det blir ett naturligt resultat. så om du inte vill göra någon behandling utan mer dölja med grymt bra produkter (till och med så snälla mot din hud att du kan sova med dom!) kan du bl.a. komma på en makeupinspiration så blir du sminkad, får tips och råd och valfritt smink för hela beloppet.

PRODUKTER

rätt produkter, hudvård & makeup, som är anpassade för din hudtyp och din huds tillstånd är ett måste för att vi ska komma någonstans med hudhälsan. du behöver inte kunna och veta, det gör vi! välkommen in så löser vi det tillsammans.

kroppen

KONSULTATION

för dig med ärr / ojämn hud på kroppen att behandla rekommenderar vi alltid en kostnadsfri konsultation först. då är vi säkra på att du får rätt behandling för just din hud, att vi bokar upp rätt tid och att du får rätt prisuppgift.

LPG

en skön, avkopplande massage som ökar cirkulationen samt ger en lätt stimulering av hudens kollagen och elastin-produktion. rekommenderas efter operation då vi förbättrar läkningen av ärr och motverkar vätskeansamlingar (ödem)

insidan

KARTLÄGGNINGSSAMTAL

jo, men det kan ju även finnas ärr på insidan av kroppen som inte vill läka ordentligt. kanske behöver du någon att prata med som kan hjälpa dig att läka fint och försiktigt? tiga är silver, tala är guld!