rynkor & linjer

kråksparkar, fina linjer, rynkor, djupa fåror eller skrattecken, kärt barn har många namn. vissa av oss vill gärna ha kvar vissa av dessa linjer, medan vi gärna vill sudda bort andra. andra vill ta bort varje uns av linje och vissa omfamnar sina rynkor med kärlek och värme. allt är ok! du är vacker just som du är!

vill du ha mer rynkor och linjer kan du gå ut i solen, röka, stressa och tvätta ansiktet med tvål. om du vill reducera, minska, förebygga eller helt och hållet ta bort rynkorna finns det många olika behandlingar att välja på. 

men först och främst behöver vi prata om två olika "rynkor".

MIMIKLINJER - rynkor som uppkommit pga. hur vi använder våra ansiktsmuskler. testa gärna genom att se arg ut, se förvånad ut, knip ihop ögonen eller munnen, där har du dina mimiklinjer!

TORRHETSLINJER - rynkor, eller linjer som uppkommit i huden pga minskad fukt-, kollagen- och/eller elastinproduktion. linjer som plötsligt stannar kvar efter en god natts sömn eller som smyger fram på en hud som spenderat mycket tid i solen tex.

ok, vi börjar med behandlingarna som är mest kraftfulla och så tar vi det därifrån
(klicka på behandlingen för att läsa mer): TOXIN

begränsar nervsignalerna till musklerna, vilket leder till mindre aktivitet i muskeln och vidare till att muskeln inte kan "jobba fram" rynkan / rynkorna. med det sagt vill vi också säga, att toxin är den mest effektiva (och ibland den ända) behandlingen mot mimiklinjer i ansiktet.

FILLERS

bygger volym, omformar och definiera läppar, kindben, hakor och näsor.  används ibalnd för att "fylla ut" djupa rynkor

HUDFÖRBÄTTRANDE INJEKTIONER

bland våra hudförbättrande injektioner hittar vi radiesse, profhilo, revive och ultracol. vissa av dessa behandlingar passar bättre runt ögonen, andra bygger även lite volym. vissa behandlingar optimerar fukten på bästa sätt och andra stimulerar kollagenproduktionen mer. hurra för huden!

TRÅDLYFT

med kirurgisk absorberbar tråd skapar vi drag, ett litet lyft uppåt, i huden, med en effekt som varar i fler år

IPL

backar hudens åldrande lite grann och ger en förebyggande effekt som håller i flera år genom att stimulera kollagen och elastin i huden genom en blixt. reducerar även ytliga blodkärl och pigmenteringar från solen

DERMAPEN

den mest effektiva nålbehandlingen på marknaden för exempelvis oren hy, ärr, rynkor, fina linjer, förstorade porer, förtjockad hy och solskadad hy. de är så avancerad att den även är säker att använda på känsliga och svåråtkomliga områden såsom runt ögonen, på läpparna och näsan

KEMISK PEELING

behandling som reglerar talgproduktionen och peelar bort döda hudceller. Fram med ny, fräsch hud! Får dina produkter eller andra behandlingar att nå djupare i huden och göra med nytta. Görs oftast i kur om 3-5 ggr eller i kombination för att boosta andra behandlingar.

PRX-T33

går att likna vid en kemisk peeling (men mer kraftfull UTAN kraftig flagning eller "down time" efteråt) eftersom behandlingen reglerar talgproduktionen och peelar bort döda hudceller. fram med ny, fräsch hud! får dina produkter eller andra behandlingar att nå djupare i huden och göra med nytta. 

LPG ansiktsmassage

 ger en uppstramande effekt på huden med bättre fuktbalans, cirkulation och dränage samtidigt som muskler slappnar av i denna sköna massage  

PRODUKTER ATT ANVÄNDA HEMMA

med produkter som jobbar kraftfullt, effektivt och djupgående kan du förstärka effekten av din behandling, förebygga och/eller stärka upp din hud väsentligt. med en bra hudvårdsrutin, anpassad för just din hud varje dag, kommer vi långt i kampen mot förtidigt åldrande, torrhetslinjer och ålderstecken.
har du redan en hudvårdsrutin som du trivs med kan vi ta den till nästa nivå med hjälp av beautyrollers, gua sha-stenar och specialprodukter. fråga oss gärna om tips!