värk, tunga ben, celluliter & vätska

nej, vi jobbar inte med sjukvård här. vi har varken botemedel, mediciner eller vårdplaner. MEN, faktum är att värk i kroppen, tunga ben, överflödig vätska kan bero på stela muskler och leder, dålig cirkulation eller dålig dränering. då kan vi i alla fall hjälpa till med det och se om du känner dig lite piggare och mjukare i kroppen. 
en lpg-behandling puttar igång lymfsystemet så att överflödig vätska, s.k. lymfa, transporteras bort. samtidigt som bindväv och muskler masseras, fettceller stimuleras, huden blir slätare och kroppens immunförsvar stärks upp då lymfsystemet får en extra skjuts. 
och sen avkopplingen, återhämtningen, avslappningen…. den är lika skön som den är viktig, 

för vet du att lymfsystemet kallas ibland för lugn-och-ro-systemet?

det betyder att lymfsystemet (som deltar i kroppens försvar mot bakterier, virus och cancer) jobbar som MEST när du jobbar som MINST!

KONSULTATION

fråga oss vad som helst om lpg-massage för kroppen eller för ansiktet och vi kommer att svara dig!
vi har sammanlagt över 25års erfarenhet av lpg-behandlingar.

LPG KROPP

alla har nytta av en lpg-massage! Eftersom den alltid jobbar kroppspositivt och med kroppens egna funktioner finns det i princip ingen dag som inte skulle kunna förgyllas av en lpg-behandling. med ett skönt och avslappnande knådande och pulsande vaccumsug jobbar vi igenom hela kroppen, eller de områden du själv vill ge lite extra kärlek, men ett munstycke som kan liknas vid en typ av dammsugare. vid behandlingen har du en täckande kroppsstrumpa på dig.

LPG ANSIKTE

upplever du överflödig vätska i ansiktet? påsar under ögonen eller kanske spänd muskulatur i ansiktet? då kan en ansiktsmassage med lpg-maskinen göra nytta, samtidigt som den är väldigt skön och avslappnande. 
i ansiktet jobbar vi med ett mindre munstycke som dels har vaccumsug , men också rörliga "flärpar" som masserar ansiktet.