palina

PALINA SKIN PHILOSOPHY är en bredspektrad hudvårdsserie med en unikt hög koncentration av aktiva ingredienser. både till antal som procentuellt per ingrediens. det finns få märken på marknaden idag som ger så mycket 'value for money' som palina. palina anti-age innehåller hela 5 aktiva ingredienser, samtidigt.
det är rätt unikt faktiskt.
och resultatet?
ja, det blir lika unikt och fantastiskt!

vi har satsat på hög kvalitet och användarvänlighet där varje steg i hudvårdsrutinen har fått en egen färg som enkelt vägleder och samtidigt förgyller badrumshyllan.

palina skin philosophy och i synnerhet vår kompletta anti-age serie är det bästa jag skapat sedan min dotter molly! säger lina ivarsson, grundare av palina.


vid framställningen av hudvården så fanns det aldrig något annat alternativ för mig än att göra något unikt, i det här fallet var det att välja alla fem aktiva ingredienserna,
där andra varumärken som bryr sig mest om prislappen väljer en eller två.
mitt mål var att göra något som verkligen fungerar!palina makeup – better with than without!

vi kompromissar inte på hudhälsa, därför är all makeup som bär palinas namn skonsam och bra för din hud. produkterna är fria från mineraloljor, alkohol, tilltäppande-/och irriterande ingredienser och berikade med återfuktande, lugnande och antiinflammatoriska ingredienser. det är helt enkelt bättre för huden att använda palinas makeup, än att vara osminkad!

little effort – big difference!

vår mission är att göra världens bästa skönhetsprodukter. att ge våra kunder de bästa och de enklaste redskapen för att förstärka sitt bästa jag. och att ge er tid över.
med hög kvalitet på pigment och övriga ingredienser ger liten insats stort resultat:
din makeup sitter en hel dag (minst!). din hud andas och mår bra. och sist men inte minst – din hud blir omhändertagen och ser fin ut, ja till och med finare, när du tar bort din makeup.

palinas värdegrunder och policy

alla palinas produkter ska vara bra för huden, påverka miljön i så lite utsträckning som möjligt samt framställas på ett etiskt sätt.
därför har vi valt våra producenter utifrån alla dessa kriterier:

  • att våra produktkrav tillfredsställs samt dokumenterad know-how och lång erfarenhet.
  • att producenterna uppfyller gmp (good manufacturing practices) samt att deras övergripande policy liknar palinas, där bland annat förbud mot barnarbete ingår (och att de i sin tur kräver förbud mot barnarbete gentemot sina råvaruleverantörer).
  • att våra slutprodukter ska vara cruelty free (icke djurtestad).
  • att produktionen sker så nära sverige som möjligt; i palinas fall eu (italien)

– jag har personligen besökt alla fabriker, träffat ledning, arbetsledare och sett hur tillverkningen går till samt hur personalen har det. jag är stolt över våra partners, och har valt dem med stor omsorg baserat på våra värdegrunder, framför en lägre prissättning, berättar lina ivarsson.