avkoppling & myspys

ja men nu så….. nu ska vi prata egenvård! och om att krypa ner i en varm och skön behandlingssäng, bli ompysslad och omhändertagen i en lugn och trygg miljö som hjälper dig att sänka pulsen. 

andas in och andas ut.

i behandlingar pratar vi väldigt ofta om resultat, hur kraftfull behandlingen är. quick fixes och djupgående maskiner, serum och krämer. då måste vi fråga oss. hur djupt går en lugn stund? vad är resultatet av en timmes avkoppling mitt i en stressig vecka? hur kraftfullt är det att få återhämtning och avslappning? och om jag inte vet vart jag ska börja, är det inte viktigast att få hjälp med att sortera mina tankar?

och hur väljer vi ut behandlingarna som platsar i denna kategori då? vi tänker så här, att vi skriver med alla behandlingar som inte gör det minsta ont. och de som kanske endast har ett kort moment som kan kännas lite mer (som tex. portömningen i en annars supermysig ansiktsbehandling, eller vaxningen i brynfärg & -form.)

mer myspys till alla örebroare!

för ansiktet


LPG ANSIKTE

ett mindre munstycke som dels har vaccumsug , men också rörliga "flärpar" som masserar ansiktet och halsen. muskulaturen i ansiktet slappnar av och vi hjälper dräneringen lite på traven. vi startar alltid behandlingen med rengöring av huden och avslutar med serum, ögoncreme, samt dag-/nattcreme. under behandlingen ligger du nedbäddad i en behandlingssäng i ett lugnt rum med dämpad belysning och lugn musik.

KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR

bli nerbäddad i hudterapeutens säng i ett rum med dämpad belysning och lugn musik. bli ompysslad med djuprengöring, skrubb, mask, massage och anpazzade cremer….. zzzzz……

YUMILASHES & YUMIBROWS

fransbehandlingen lyfter, stärker och får fram även de minsta stråna. dina fransar upplevs mycket längre, tätare och kraftigare. fransarna färgas alltid i lashlift-behandlingen, och färgning av brynen ingår i browlift-behandlingen.  brynbehandlingen, eller brynlaminering (att permanenta brynen så att dom ligger lite still i den valda formen) gör så att brynen upplevs bredare, tätare samt att dom blir mer lättfixade. brynen färgas alltid i behandlingen.

FRANSAR OCH BRYN

fransfärgning, brynfärgning, brynformning. vi hjälper dig med att hitta rätt form på dina bryn och färgen blandar vi till så att den stämmer överens med dina önskemål och dina övriga toner. när vi formar brynen gör vi det gärna med vax först och sedan pincett för att få formen perfekt.

MAKEUP

på din viktiga dag kan det vara skönt att få sitta en stund, andas, medan makeupen säkert kommer på plats.
vi erbjuder makeup för vardags, fest och mittemellan. även för företagsevent, möhippan, fotografering, reklam.


för kroppen


LPG KROPP

med ett skönt och avslappnande knådande och pulsande vaccumsug jobbar vi masserande igenom hela kroppen, eller de områden du själv vill ge lite extra kärlek, men ett munstycke som kan liknas vid en typ av dammsugare. vid behandlingen har du en täckande kroppsstrumpa på dig och ligger nedbäddad i ett lugnt rum med dämpad belysning och lugnande musik.


för insidan


SAMTAL

var snäll mot du själv. ge dig själv någonting som kan hjälpa till med lugnet och ron framöver. även om allting snurrar fort just nu och du kanske inte vet varken ut eller in. det finns någon som kan lyssna och det finns verktyg för att sakta ner och sortera tankarna lite grann.