färgning

det är ju inte så att bara för att man lägger lite färg på brynen så blir dom som två skogssniglar. att färga brynen betyder för oss att framhäva din brynform och ibland lite extra strån som ligger osynliga för att dom är så pass ljusa och tunna. brynet blir lite fylligare, formen blir mer tydlig och färgen är anpassad efter just dig, dina övriga toner och dina önskemål.

att färga fransarna gör dina ögon mer markerade och inramade, även utan mascaran. faktum är att fransen alltid ser längre ut när den är färgad eftersom franstoppen ofta är ljus, nästan genomskinlig. 

FÖR VEM PASSAR BEHANDLINGEN?
för dig som vill ha en lätt eller kraftfull inramning av ögon och ansikte.
vet du att du har superkänsliga ögon och lätt blir irriterad i ögonen, är du allergisk mot hårfärg? rådfråga oss innan du bokar färgning.

HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATET?
normalt 4-8 veckor

BEHÖVER JAG TÄNKA PÅ NÅGOT SPECIELLT FÖRE OCH EFTER BEHANDLINGEN?
i vissa fall fäster färgen något sämre när vi precis har tagit bort vattenfast mascara innan behandlingen eftersom vi behöver använda oljebaserad rengöring för att få bort all mascara.
efter färgningen behöver du inte tänka på något speciellt, gnugga inte för mycket om du vill att den ska sitta länge

VAD FINNS FÖR RISKER?
i väldigt, väldigt sällsynta fall kan allergiska reaktioner uppstå. om du vet att du är allergisk mot hårfärg skulle vi avråda från färgning av fransar och bryn. om du skulle få en allergisk reaktion så kan man dämpa irritationen med ögondroppar och smörja med vaselin vid klåda. 

KAN JAG TA BORT FÄRGEN?
på fransarna blir det svårt att få bort färgen i förtid, på brynen kan du gnugga med rengöring för att få bort så mycket färg som möjligt från huden (det är ofta det som får brynen att se extra kraftiga ut)

prislista färgning 

FRANSFÄRGNING

+ BRYNFORMNING                                                                                         

350 kr
475 kr

BRYNFÄRGNING

+ BRYNFORMNING

275kr
395 kr

FRANSFÄRG + BRYNFÄRG

+ BRYNFORMNING

475 kr
575 kr

ENDAST BRYNFORMNING med vax och pincett

295 kr

ja, är det dax för lite färg?