samtal

jidder samtalsterapi är för dig som vill förändra ditt liv genom samtal.
du kanske har ångest eller oroar dig för saker? du kanske känner att du inte lever det liv du vill leva eller behöver hjälp att nå ett mål eller mod att förändra något i ditt liv? du kanske är stressad, känner att du kört fast i livet eller behöver få nya perspektiv efter exempelvis en separation eller något jobbigt du har varit med om?

alla kan utvecklas av samtal. i samtalet erbjuder jag dig olika metoder och konkreta verktyg, såsom kbt, gestaltterapi eller mental träning. vi utgår alltid efter dig och dina behov och tillsammans ser vi till att du utvecklas för att nå det mål du själv formulerat.
vi inleder med ett kartläggningssamtal där du berättar vad du vill ha hjälp med att utveckla och sedan lägger jag upp en plan för dig.

tiga är silver, tala är guld!
att ta det första steget att börja med samtal är det svåraste. våra samtal äger rum i mysiga lokaler där du ska känna dig trygg och ompysslad- men du kan även välja e-samtal och då kommunicerar vi via din dator eller telefon.

vill du läsa mer om samtal eller om samtalsterapeut åsa dash, certifierad samtalsterapeut och certifierad coach, kan du gå in på jidders hemsida: jiddersamtalterapi.com

just nu har åsa kostnadsfria konsultationer / kartläggningssamtal

prislista samtal

KARTLÄGGNINGSSAMTAL / KONSULTATION

ett första inledande samtal

kostnadsfritt tillsvidare

SAMTAL PÅ PLATS, THE SKIN

studerande eller under 25 år

700 kr

 500 kr 

E-SAMTAL VIA DATOR / TELEFON

studerande eller under 25 år

700 kr

500 kr 

redo att prata?