åsa


GRUNDARE, MAKEUPARTIST, IPL- & LPGTERAPEUT
TEL: 0760-304314
EPOST: ASA@THESKIN.SE
INSTAGRAM: @THESKIN.ASAKIN

det finns vissa saker som jag lägger lite extra vikt vid i mitt arbetsliv. några av dom är mina kollegor, hur jag mår när jag går ifrån mitt jobb, och hur mina kunder mår när dom går ut från min arbetsplats.
med dessa tre viktiga byggstenar som utgångspunkt skapade jag och mina kollegor The Skin, ett andrum för våra kunder i den krävande vardag som många upplever.

jag utbildade mig till makeupartist 2002 på international makeup center och har sedan den utbildningen jobbat med makeup vid olika fotograferingar, bröllop, film, företagsevent, kundkvällar, modevisningar och viktigast av allt: i många kvinnor och mäns vardag, fest och mittemellan.

2005 utbildade jag mig till lpg-terapeut, en behandling som jag tycker lika mycket om att utföra som att få själv. lpg-maskinen ger en fantastiskt skön massage, samtidigt som lymfan dräneras, bindväv, muskler och stela leder mjukas upp och blodcirkulationen ökar. underbar! 

sedan 2006 är jag utbildad ipl-terapeut hos preswede. dom är den ända tillverkaren av svenska ipl-maskiner och deras nya, powerlite 800, tar vi till för att reducera ytliga blodkärl, mörka pigmenteringar från solen, samt oönskad hårväxt på hela kroppen. sa jag att den är hudföryngrande också? 

varmt välkommen till oss på The Skin!

mina behandlingar

ska du & jag ses på behandling? kul!