det är en djungel därute...

vi fattar. vi förstår. varje vecka, varje dag kommer det nya behandlingar, beautytools, maskiner, hemmaverktyg och salongsprodukter och det är verkligen inte lätt att som kund hålla reda på vad alla dessa behandlingar gör för just MIG och MIN hud. och något som vi har lärt oss under alla våra år i branschen är att alla kunder är olika. 

ja, det är sant! helt otroligt va?

vissa lusläser varje rad om alla nya produkter och apparater på marknaden, vissa blir helt chockade över att vi kan ta bort hår med permanent resultat. vissa vill lägga ordentligt med tid, energi och pengar för att uppnå sina skingoals, andra vill med små medel bara känna sig lite finare, fräschare och piggare. vissa är ute efter en quick fix för helgens äventyr, andra vill ha en långsiktig plan.

vi förstår att du kanske inte har stenkoll på vad en radiesse-behandling har för fördelar, eller vad just ipl-ljuset gör på dermisnivå eller vilken behandling som skulle passa din huds ojämnheter. det är ju vårt jobb!

för att du lättare ska hitta till din favoritbehandling har vi lagt ut lite spår i djungeln till dig, för att det ska bli lite smidigare att hitta bland snår och blad helt enkelt....


insidan

SAMTAL