lpg kroppsmassage

om du vill bjuda din kropp på en härlig massage och samtidigt, du vet, göra någonting ordentligt för att den ska må bra, då ska du nog slänga ett öga på lpg-massagen. den här behandlingen är både skön och effektiv!
vi har jobbat med lpg i sammanlagt 25 år här på The Skin och kan lugnt säga att det finns ingen behandling som kan mäta sig med denna världsledande teknik. namnet alliance syftar på den nya kroppstekniken som är en allians mellan den tidigare kroppstekniken med två motoriserade rullar samt den motoriserade ansiktstekniken med flaps. i den nya tekniken sitter således en rulle och en flap som är stor som en handflata, vilket ger framförallt tre fördelar:
- den är effektivare och ger snabbare resultat för kunden
- den är ännu skönare och känslan blir ännu mer som manuell massage
- rörelserna blir enklare och mindre tröttande för terapeuten

lpg-massage finns både som kroppsbehandling och som ansiktsbehandling. vill du läsa mer om behandlingen för ansiktet så kan du KLICKA HÄR!  

FÖR VEM PASSAR KROPPSBEHANDLINGEN?
alla, verkligen alla! perfekt för dig som önskar:
- bättre cirkulation 
- mindre vätska i kroppen
- mjukare bindväv
- en dränering på både vatten och slagg
- mindre celluliter
- mindre fettdepåer
- en underbart djupgående, skön massage
- snabbare och finare läkning efter kirurgiska ingrepp så som fettsugning (lpg hjälper till att minska risken för vätskeansamlingar, ödem och ojämnheter)
- smidigare och fastare hud


HUR GÅR EN BEHANDLING TILL?
efter en konsultation där vi tittar på fokusområden, hudens kondition och upplägg för behandlingen tar vi en förebild (valfritt) för dokumentationens skull. Sedan får du som kund byta om till en kroppsstrumpa. denna behövs alltid i behandlingen för att skydda maskinen från hår och smuts och så hjälper den till att ge huden en fin exfolierande effekt.
munstycket med vaccumsug, en rulle och en "flap" ställs in i olika styrkor över olika delar av kroppen för att jobba så effektivt som möjligt med just dina fokusområden.
en hel kroppsbehandling tar 35-40 minuter effektiv tid. tänk på att komma några minuter innan din utsatta tid för att hinna byta om i lugn och ro så att inte de minutrarna tas från din behandlingstid.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG?
en kur för kroppen kan variera mellan 5-25 behandlingar, allt beroende på vad just du vill jobba på och hur din kropp tar åt sig behandlingen. vi stimulerar kroppen med lpg:n, sedan är resten upp till din kropp och din livsstil. men som vi brukar säga, en lpg-behandling är ALLTID bättre än ingen lpg-behandling alls.

BEHÖVER JAG TÄNKA PÅ NÅGOT SPECIELLT FÖRE ELLER EFTER BEHANDLINGEN?
nej, kom som du är. motionera eller träna gärna efter behandlingen för att göra den ytterligare mer effektiv. kom gärna några minuter innan din behandling för att dricka lite detox-té och hinna byta om i lugn och ro. 

FINNS DET NÅGRA RISKER MED BEHANDLINGEN?
nej, alla som klarar av att få massage kan gå på lpg-behandling. VI TAR EMOT ERA FRISKVÅRDSCHECKAR FRÅN EPASSI! 

VÄLKOMMEN ATT ANVÄNDA DESSA PÅ VÅR POPULÄRA LPG-MASSAGE. BOKA DIN TID REDAN NU!

KLICKA HÄR!

prislista lpg kroppsmassage

KROPP 60 min. (extralång behandling)

1 250 kr

5 st. BEHANDLINGAR x 60 min.
vid ditt första 5-kort bjuder vi dig på kroppsstrumpan

5900 kr

KROPP 40 min.

875 kr

5 st. BEHANDLINGAR x 40 min.
vid ditt första 5-kort bjuder vi dig på kroppsstrumpan 

4 000 kr

KROPP 20 min. (1 -2 fokusområden)

575 kr

5 st. BEHANDLINGAR x 20 min.
vid ditt första 5-kort bjuder vi dig på kroppsstrumpan

2500 kr

KROPPSSTRUMPA tillkommer efter max 3 behandlingar

275 kr

vill du titta på en tid för lpg?