filippa

MICROBLADINGTERAPEUT
EPOST: FILIPPA@FABSTHLM.COM
INSTAGRAM / KONTAKT: @FABSTHLM   

jag har utfört mikropigmenteringar sedan 2006 när jag gick sin första utbildning i semi-permanent mikropigmentering, och sedan dess har jag vidareutbildat mig i den senaste tekniken.
idag utför jag väldigt många pigmenteringar för hand, så kallad 3d-pigmentering som är den finaste tekniken och ger de mest naturliga resultaten.

microblading framhäver, förstärker och jämnar till dina naturliga drag. en permanent makeup kan inte och ska inte ersätta makeup. den ska inte "synas" när du är osminkad, mer än att du själv känner skillnaden och effekten av den. en permanent makeup ska på ett naturligt sätt bara förstärka och framhäva dina naturliga drag.

innan alla behandlingar hålls en konsultation där jag förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till och tillsammans går vi igenom dina förväntningar och önskemål på form och design, samt eventuella kontraindikationer. dina egna önskemål kommer först, men känner du att du vill ha hjälp att hitta den perfekta formen för ditt ansikte så är jag expert på detta.

vi ses på The Skin!

mina behandlingar

är du redo att boka? välkommen!