åsa dash


CERTIFIERAD SAMTALSTERAPEUT & CERTIFIERAD COACH
EPOST:ASADASH@THESKIN.SE
INSTAGRAM: @JIDDER_SAMTAL_OCH_COACHNING 

visst är det viktigt att känna sig fin på utsidan men ibland måste man också ta tag i insidan 
för att utvecklas, lära känna sig själv och må bättre.


jag har arbetat i över 20 år som pedagog och kommunikationsvetare, sedan 2022 driver jag även Jidder samtalsterapi för dig som vill förändra ditt liv genom samtal. du kanske har ångest eller oroar dig för saker?
du kanske känner att du inte lever det liv du vill leva eller behöver hjälp att nå ett mål eller mod att förändra något i ditt liv?
du kanske är stressad, känner att du kört fast i livet eller behöver få nya perspektiv efter exempelvis en separation eller något jobbigt du har varit med om?

alla kan utvecklas av samtal. i samtalet erbjuder jag dig olika metoder och konkreta verktyg, såsom kbt, gestaltterapi eller mental träning. vi utgår alltid efter dig och dina behov och tillsammans ser vi till att du utvecklas för att nå det mål du själv formulerat. vi inleder med ett kartläggningssamtal där du berättar vad du vill ha hjälp med att utveckla och sedan lägger jag upp en plan för dig.

tiga är silver, tala är guld!
att ta det första steget att börja med samtal är det svåraste. våra samtal äger rum i mysiga lokaler där du ska känna dig trygg och ompysslad- men du kan även välja e-samtal och då kommunicerar vi via din dator eller telefon.

vill du läsa mer om samtal eller om mig kan du gå in på Jidders hemsida, jiddersamtalsterapi.com 

mina olika behandlingar:

KARTLÄGGNINGSSAMTAL:

ett första samtal då vi pratar om vad du vill ta upp och vad du vill förändra eller utveckla. du formulerar ett uttalat mål som du önskar med samtalen genom att besvara ett antal frågor. vi diskuterar metoder och möjliga vägar framåt. efter kartläggningen funderar du på om du känner dig trygg med mig och vill inleda samtal och vilken form som passar bäst för dig.
tid: 60 min.
pris: 700 kr
studerande eller under 25 år: 500 kr

SAMTAL PÅ PLATS:

spå plats i en lugn och avslappnande miljö i The Skins lokaler på väster i örebro. utifrån kartläggningen arbetar vi i samtal vidare med det du vill utveckla eller förändra. tillsammans utvärderar vi sedan hur du tycker att samtalen utvecklat dig. samtal varvas med övningar eller praktiska uppgifter du kan öva på i din vardag för att komma vidare.
tid: 60 min.
pris: 700 kr
studerande eller under 25 år: 500 kr 

E-SAMTAL  (via dator / telefon)

samtalen går till på samma sätt men förs i stället via dator, via din e-post får du en länk attlogga in på.
ett samtal är med andra ord bara ett klick bort genom att använda din telefon eller dator men innehållet är detsamma. 
tid: 60 min.
pris: 700 kr
studerande eller under 25 år: 500 kr 


testa att prata av dig?