xlash

vi är xlash. trevligt att träffas.

vår resa började med ett ögonfransserum 2012, men har vuxit till så mycket mer sen dess. fortfarande med ett fokus på ögon, men med en passion för hudvård, har vi skapat noga utvalda produkter med dig i åtanke.
de kompletterar varandra, fungerar som en del av din dagliga rutin och viktigast av allt - ger resultat.
en kombination av forskning och mängder av kärlek.

du definierar själv vad skönhet är

vi är inte här för att få dig att köpa ett skönhetsideal – vi tror inte ens på dem. längre fransar kan vara härligt – men om det inte är din grej så kommer vi inte försöka övertala dig. kanske vill du istället kolla in våra andra hudvårdsprodukter?

men, om du är en sådan som älskar långa fransar så har du kommit till rätt plats. en plats där vi har spenderat det senaste årtiondet med att finjustera den perfekta formulan som har fått över 10 000 femstjärniga recensioner. ett veganskt alternativ som är kliniskt och dermatologiskt testat. om du vid det här laget känner att det kan vara något för dig – välkommen till oss. vi är så glada att ha dig här.

hållbarhetsinitiativ

för oss är det viktigt att alltid bli bättre. att göra hållbara val med framtida generationer i åtanke. vårt mål är att arbeta med leverantörer, partners och distributörer som tar ansvar för både miljön och för sina anställdas arbetsförhållanden.

svensktillverkat 
vi arbetar för en mer lokal distributionskedja och har flyttat en stor del av vår tillverkning av xlash och xbrow serum till sverige.

fsc-certifierade pappersförpackningar
alla nya produkter kommer att ha förpackningar som minskar vår påverkan på avskogning.

veganskt framställda ingredienser
vi uppdaterar nuvarande innehåll för vårt hårvitamin-tillskott, för att sen kunna erbjuda ett 100% vegansk sortiment.

refill-produkter
vi jobbar på att ta fram refill-förpackningar för att kunna erbjuda mer hållbara alternativ till våra mest populära produkter under 2024.

save our oceans

vi har arbetat med hållbarhetsplattformen milkywire för att bidra till deras arbete med att skydda våra hav och vårt klimat.
med det här partnerskapet har vi kunnat stötta flera noga utvalda ideella organisationer som jobbar lokalt med att lösa våra mest brådskande klimatförändringar. på xlash har vi valt att engagera oss i initiativet 'save our oceans''. i det initiativet finns mindre, mer specifika projekt som till exempel att skydda korallrev och rensa havet från plast.

visste du att 80% av allt liv på jorden lever i havet? och att de producerar mer än 50% av syret vi har? det är allt hotat av föroreningar, ohållbara fiskemetoder, försurning och avfall som dumpas i havet varje timme, varje dag. tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad för våra hav.

i takt med att vi växer som företag är det även viktigt för oss att samtidigt gör vad vi kan för klimatet. vårt samarbete med milkywire är därför några bland de projekt som vi valt att stötta för att värna om vår planet.

läs mer om milkywire här!