definition av ansiktsdrag

vad menar vi här då? jo, du kanske upplever dig svullen, fluffsig, vätskefylld (märks kanske mest som påsar under ögonen eller under hakan)? du kanske vill ha en tydligare käklinje? eller mer definierade kinben? det kanske är en tydligare läpplinje och mer återfuktade läppar som skulle hjälpa?

här är våra förslag på behandlingar som skulle kunna vara något för dig att tänka på (klicka på behandlingen för att läsa mer om den):

KONSULTATION FÖR INJEKTIONSBEHANDLINGAR

om vi ska jobba med att definiera dina ansiktsdrag genom injektioner vill vi börja med att träffas och prata igenom allting ordentligt, i lugn och ro, innan vi sätter igång med nålen. Helt utan förbehåll, och helt kostnadsfritt!

KONSULTATION FÖR ANDRA HUDBEHANDLINGAR

ok, du är intresserad av lite mer definition, men vill inte gå så pass som till injektioner? vi fattar. då träffas vi på en kostnadsfri konsultation så ser vi vad vi kan hjälpa dig med.

LPG

sakta men säkert stramas huden upp när fibroblasterna stimuleras. här behövs oftast en kur för att ge effekt, men en enstaka behandling skänker avkoppling och kickar igång dränering och cirkulationen i en sanslöst skön ansiktsmassage.