estetiska injektioner

de flesta andra säger botox, vi säger toxin. botox är själva märket på produkten. botulinumtoxin typ a är det verksamma ämnet vars huvudsyfte är att begränsa nervsignalerna till de behandlade musklerna, vilket i sin tur leder till mindre aktivitet i muskeln och vidare till att muskeln inte kan "jobba fram" rynkan / rynkorna. med det sagt vill vi också säga, att toxin är en mycket effektiv behandling mot rynkor i ansiktet. därför är toxinbehandlingar en av världens mest kända och utförda skönhetsingrepp.

i över 20 år har fillers med hyaluronsyra använts för att bygga volym, omforma och definiera läppar, kindben, hakor och näsor runt om i världen. fillers med hyaluronsyra har ersatt de flesta andra typer av fillermaterial tack vare sin säkerhet, effektivitet och långvariga resultat. 

för dig med tunt hår, lider av ofrivilligt håravfall, eller vill bromsa och jobba förebyggande mot håravfall innan håret har tunnats ut eller fallit av. behandlingen skapar inte nya hårsäckar där hår inte finns utan det förbättrar kvalitet och densitet (tjocklek) på befintligt hår, samt stimulerar hårceller att producera fler hårstrån.

bland våra hudförbättrande injektioner hittar vi radiesse, profhilo, prp, revive och ultracol. vissa av dessa behandlingar passar bättre runt ögonen, andra bygger även lite volym. vissa behandlingar optimerar fukten på bästa sätt och andra stimulerar kollagenproduktionen mer. hurra för huden!

ett lyft skapas genom att man använder en kirurgisk absorberbar tråd med "taggar" sk hullingar, denna tråd placeras i ett område där man vill skapa drag och repositionera vävnaden som med åren tenderar att dras neråt med gravitationen.

en konsultation kan du alltid boka om du är osäker på vilken injektionsbehandling som skulle passa dig bäst.