dermalogica

klicka hem ditt dermalogica fraktfritt och snabbt!

i butiken har vi ett begränsat sortiment, här nedan finner du hela härligheten från dermalogica.
du får dina produkter direkt hem, på 2-3 dagar, helt fraktfritt! 


professionell hudvård sedan 1986

dermalogica grundades av en hudterapeut så vi vet allt om hur viktigt det är att anpassa hudvård inte bara efter din hudtyp utan också efter din livsstil. det måste fungera i vardagen och ge de resultat som just din hud behöver. dermalogica är inte bara synonymt med resultatgivande hudvårdsprodukter utan även med behandlingar av hög professionell standard.

träffa grundaren av dermalogica: jane wurwand

jane grundade inte bara dermalogica utan också ett av världens största utbildningscenter för fortbildning inom professionell hud- och kroppsvård: the international dermal institute. jane är en av branschens mest välkända pionjärer. med en tydlig vision om vad seriös och professionell hudvård är, så har hon med sitt ledarskap fått dermalogica att växa till ett av världens största hudvårdsmärken. över 100 000 hudterapeuter i över 100 länder, använder och rekommenderar idag dermalogica. i sverige finns dermalogica på över 270 hudvårdskliniker.

med rötterna i utbildning

startskottet för dermalogica var efterfrågan på högkvalitativ hudvård från den professionella hudterapeuten med höga krav på effekt och resultat. kunskap och resultat går hand i hand och alla som arbetar professionellt med dermalogica erbjuds kontinuerlig fortbildning inom produktlära, ingrediensteknologi och avancerade behandlingstekniker. allt för att du som kund ska få högkvalitativ service och optimala resultat.

skräddarsydd hudvård

dermalogica handlar inte om lyx och glamour. istället ligger fokus på hudens hälsa och produkterna passar dig som vill ha synliga och långsiktiga resultat. det finns inga "one-size-fits-all"- lösningar för att få hälsosam hud. dermalogica har därför produkter för alla hudtillstånd och din professionella hudterapeut guidar dig igenom vilka produkter och hudvårdsrutiner som passar just dig, din hud och din livsstil.

händernas kraft

när du bokar en dermalogicabehandling innebär det inte bara att du får en professionellt utförd hudvårdsbehandling med fokus på rätt produkter för din hud. det innebär också att du får uppleva den unika känsla som uppstår när en yrkesutbildad hudterapeut använder behandlingstekniker som ger total avslappning och samtidigt stimulerar hudens naturliga cellförnyelse.

hållbarhet - våra åtaganden

våra produkter är certifierade av peta (people for the ethical treatment of animals) och leaping bunny.
alla utom en av våra produkter är helt veganska.