för ansiktet

med en kraftfull, resultatinriktad behandling kan man göra mycket för huden. man kan föryngra huden inifrån genom att stimulera kollagen och elastin, som i en ipl-behandling och så kan man jobba mer på ytan som med en kemisk peeling eller prx-t33. sen kan man ju så klart både ha kakan och äta den genom att stimulera på djupet OCH jobba på ytan med en dermapen-behandling. 
den förresten, prx-t33, är lite intressant eftersom den många gånger misstas som en kemisk peeling, men är egentligen en hybridbehandling mellan injektion och peeling.

och är du osäker på vilken behandling som passar bäst för just dig och din hud, ja då bokar du en konsultation så reder vi ut det tillsammans :) vi kan hjälpa dig i en konsultation både över telefon eller i salongen. tänk på att om du bokar en konsultation över telefon kan det vara bra att vi får lite bilder på mailen först (info@theskin.se) så att vi kan förbereda oss på bästa sätt inför vårt samtal.

med 32 små nålar får huden nytt liv och lyster. behandlingen anpassas i djup/styrka efter just din huds förbättringsområden.

här har vi syror i dess bästa former,
olika hudtyper önskar och kräver olika syror, det jobbet kan vi!

ytliga blodkärl, pigmenteringar, eller
åldrande hud har precis mött sitt öde med ett kraftfullt intensivt, pulserande ljus.  

den nya generationens tca-peeling för alla olika hudtyper och åldrar, året om, kom sol eller snö.
klicka på knappen ovan för att komma till våra kraftfullaste behandlingar när det kommer till hudföryngring, rynkborttagning och hudförbättring

anpassas individuellt efter just dig och din hud, alla kan komma för en ansiktsbehandling, till och med den känsligaste huden.

en härlig massage som mjukar upp musklerna, ökar cirkulationen och dräneringen, samtidigt som vi stimulerar hudens spänst och ungdomlighet 

en kostnadsfri konsultation kan du alltid boka om du är osäker på vilken behandling som skulle passa dig & din hud bäst.