torr hud

kanske är det årstiden. lite uttorkad av för mycket sol eller torr och narig pga en kall vinter som frestar på?
det kan vara så att du upplever din hud som torr bara just nu, eller så har den kanske varit så under en längre tid. hur som helst så finns hjälp att få. i olika prisklasser, på olika djup i huden och med olika långvariga resultat. för att motverka torrheten i huden behöver vi först veta vad huden behöver och hur den ska kunna få detta på bästa sätt. hej hyaluronsyra!

HYALURONSYRA:

en sockermolekyl som finns naturligt i huden, våra leder och ögon och fungerar som en återfuktande och fuktbefrämjande agent. den har förmågan att binda till sig stora mängder vatten (upp till 1000 gånger sin egen vikt!!) och hjälper till att hålla huden återfuktad, smidig och fyllig. precis som med kollagen och elastin minskar även produktionen av hyaluronsyra med åldern, vilket kan leda till torr och åldrad hud.

nu kan vi kolla närmre på de behandlingar som gör skillnad på hyaluronsyreproduktionen i din hud. vi börjar med det som ger mest och snabbast resultat (klicka gärna på behandlingen för att läsa mer):


för ansiktet


HUDFÖRBÄTTRANDE INJEKTIONER

hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan. 

DERMAPEN

med dermapen4 kan vi jobba på olika djup i huden och för många olika resultat. för att öka fukthalten skapar vi mikrokanaler med hjälp av fina, fina nålar och jobbar ner ett serum med hyaluronsyra direkt i huden. 
en perfekt quickfix!

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

att få en ordentligt rengjord hud med portömning, skrubb och mask som är speciellt anpassad efter din hudtyp och tillstånd, samt en härlig ansiktsmassage, det gör gott för både själen och återfuktningen det!

KEMISK PEELING

behandling som reglerar talgproduktionen och peelar bort döda hudceller. Fram med ny, fräsch hud! Får dina produkter eller andra behandlingar att nå djupare i huden och göra med nytta. Görs oftast i kur om 3-5 ggr eller i kombination för att boosta andra behandlingar.

PRX-T33

går att likna vid en kemisk peeling (men mer kraftfull UTAN kraftig flagning eller "down time" efteråt) eftersom behandlingen reglerar talgproduktionen och peelar bort döda hudceller. fram med ny, fräsch hud! får dina produkter eller andra behandlingar att nå djupare i huden och göra med nytta.

LPG ansiktsmassage

ger en uppstramande effekt på huden med bättre fuktbalans, cirkulation och dränage samtidigt som muskler slappnar av i denna sköna massage

PRODUKTER ATT ANVÄNDA HEMMA

med produkter som jobbar kraftfullt, effektivt och djupgående kan du stärka upp, återfukta din hud väsentligt. för en torr hud är produkterna som du använder hemma A & O. kom in till oss eller boka en kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig i djungeln. 

för kroppen

KONSULTATION

vissa områden med torra partier kan vi behandla, andra inte. 
boka gärna en konsultation så pratar vi mer och ser vad vi kan göra för dig och din hud.