trötta ögon

vad tycker du, är det att ögonlocken känns hängiga? är påsarna allt du ser i spegeln? är det kråksparkarna? fnyser du åt alla som säger "fina linjer" och tänker att fårorna du ser i spegeln knappast går under "fina"?
eller är det kanske bara den där lilla, lilla skillnaden som skulle göra susen och få spegelbilden att passa ihop med tankebilden av dig själv?

vi fattar att det inte är lätt här att veta exakt vad vilken behandling som skulle passa just dig och dina önskemål runt ögonen, men det behöver du inte veta, det är det vi kan!

därför börjar vi raden av möjliga behandlingar för dina ögon med en…

KONSULTATION

kostnadsfri rådgivning utan måsten hos vår injektionssjuksköterska andreas

HUDFÖRBÄTTRANDE INJEKTIONER

bland våra hudförbättrande injektioner hittar vi radiesse, profhilo, revive och ultracol. vissa av dessa behandlingar passar bättre runt ögonen, andra bygger även lite volym. vissa behandlingar optimerar fukten på bästa sätt och andra stimulerar kollagenproduktionen mer. 

TOXIN

muskelavslappnade injektion som, om den läggs rätt, kan ge ögonen ett trevligt lyft

DERMAPEN

nålbehandlingen (ej att förväxla med injektion) som skapar en kontrollerad skada i huden så att den börjar reparera sig själv. resultatet? mindre torrhetslinjer, bättre spänst, mer fyllighet till den tunna huden.

PRODUKTER

rätt produkter, hudvård & makeup, som är anpassade för din hudtyp och din huds tillstånd är ett måste för att vi ska komma någonstans med hudhälsan. du behöver inte kunna och veta, det gör vi!
välkommen in så löser vi det tillsammans.