sunekos

sunekos 200 består av en blandning av ren hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av amniosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin. hög kollagen och elastinproduktion är lika med ungdomlig, elastisk hud med glow!

sunekos är en injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat där huden snabbare blir mer slapp och där det bildas linjer/rynkor tidigast. i området kring ögonen är det mer begränsat hur man kan behandla med filler, men med sunekos har vi helt nya möjligheter att behandla huden så den att bli mer elastisk och för att minska påsar och mörka ringar.

sunekos tillverkas av fou-företaget professional dietetics som grundades på mitten av 90-talet och som numera innehar över 40 europeiska och internationella patent på sina 50 medicintekniska produkter.

VAD GÖR BEHANDLINGEN?
sunekos både bromsar det fysiologiska åldrandet och minskar tecken på åldrandet i huden. behandlingen bidrar till ökad volym, förbättrar hudens elasticitet så att fina linjer, håligheter och påsar minskar. med sunekos behandlar vi främst i ögonområdet mot mörka ringar och påsighet men behandlingen kan med fördel även utföras på halsen, dekolletage, panna, armar och händer.

FÖR VEM PASSAR BEHANDLINGEN?
sunekos passar dig som upplever påsar under ögonen eller håligheter runt ögonen. behandlingen passar dig som vill minska ålderstecken utan att använda toxin (botox)

HUR GÅR EN BEHANDLING TILL? 
- inför alla estetsika injektioner kontaktas du för en konsultation via videosamtal minst 48 timmar innan din tid för behandling. detta för att ge dig som kund betänketid och information om behandlingen.
- vid behandlingstillfället börjar vi med att du får fylla i en hälsodeklaration så att vi vet att behandlingen är säker för dig.
- efter ordentlig rengöring av huden genomförs en konsultation där vi går igenom vad du tycker är din huds förbättringsområden. Det är viktigt att vi förstår varandra och att förväntan och förväntat resultat är samma.
- injektionen läggs i önskat område
- vi tvättar av huden 
- behandlingen utförs i tre upprepande steg med två veckors mellanrum och tar ca 15 min.
- en viss svullnad uppstår direkt efter behandlingen. den lägger sig oftast ett par timmar men kan hos en del kvarstå 1-2 dagar. blåmärke kan förekomma.
- full effekt av behandlingen ser man ca 1 månad efter första behandlingen.
- du bör inte träna 48 timmar efter behandlingen eller sminka dig på 12 timmar.

HUR LÄNGE HÅLLER EFFEKTEN?
effekten efter en sunekos-behandling håller individuellt länge beroende på din hudkvalité, men generellt sitter effekten i ca. sex månader. sedan behöver behandlingen upprepas igen.

BEHÖVER JAG TÄNKA PÅ NÅGOT SPECIELLT INNAN/EFTER BEHANDLINGEN?
inför din behandling:
- undvik ipren, naproxen acetylsalisylsyra (treo), omega 3 dagarna före din behandling då de kan göra dig mer lättblödande
- äter du blodförtunnande medicin rekommenderar vi att du rådgör med din läkare före
efter din behandling:
- undvik varma bad och bastu
- undvik träning på 72 timmar
- det är det generellt sätt inte farligt att dricka alkohol i samband med behandlingen men alkohol är blodförtunnande och kan öka risken att få blåmärken på insticksplatsen

VAD FINNS FÖR RISKER MED BEHANDLINGEN?
med alla kraftfulla behandlingar finns det risker. direkt efter behandlingen uppstår en viss svullnad och blåmärken kan förekomma. slägger sig oftast efter ett par timmar men kan ibland kvarstå 1-2 dagar efter behandlingen. blåmärke försvinner individuellt från person till person. det är avgörande att du följer de rekommendationer du får vid din behandling hos oss.
hos oss blir du alltid behandlad av legitimerad sjuksköterska andreas, certifierad av etiska injektionsrådet och kopplad till ivo. om du äter läkemedel som påverkar din hud ska du först rådfråga oss angående dessa innan behandlingen. 

en konsultation kan du alltid boka om du är osäker på vilken injektionsbehandling som skulle passa dig bäst.

prislista sunekos

kur om 3 behandlingar

(rekommenderas alltid)

4950 kr

uppföljande behandling

1950 kr

vill du boka en sunekos?