fransförlängning

att vippa med fransarna är något som kommer helt naturligt för vissa, men för oss andra behövs lite hjälp på traven med detta vippande. vissa av oss tycker att det räcker gott med en bra mascara för att få till ett schysst vippande, andra känner sig nöjda efter ett lashlift, men för oss som inte nöjer sig förrän vårt lashgame är på topp finns det en väldigt bra lösning...... fransförlängningens förtrollade värld!

FÖR VEM PASSAR BEHANDLINGEN?
för dig som önskar längre fransar, tätare fransar helt enkelt. har du korta fransar av naturen eller har dom gått av vid slitage? så länge det finns några millimeter av fransarna kvar går det att förlänga. 
vet du att du har superkänsliga ögon och lätt blir irriterad i ögonen? rådfråga oss innan du bokar en fransförlängning.

MÅSTE DET ALLTID BLI SUPER, SUPERLÅNGA FRANSAR?
nej, det behöver det inte alltid bli.
det finns olika längder, böjningar och tjocklekar. vi diskuterar alltid form, längd och tjocklek innan vi sätter igång behandlingen.

HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATET?
fransförlängningen håller normalt 3-5 veckor. de flesta har mellan 30-50 % av sina lösfransar kvar efter ca tre veckor och det är då vi rekommenderar att komma tillbaka för en påfyllning. det är många faktorer som spelar in i hur länge din fransförlängning håller. fransens livscykel är normalt 6-8 veckor, sedan faller den av naturligt och en ny frans växer ut.
vissa personers franslivscykel går lite snabbare och de måste komma tillbaka redan efter ca två veckor för påfyllning. om ditt hår och dina naglar växer snabbt gör antagligen dina fransar också det. normalt tappar vi 1-7 st. fransar per öga varje dag, därför behövs regelbundna påfyllningar av dina lösfransar. vissa kan ha lite "oljigare" fransar, vilket gör att lösfransen kanske inte fäster lika bra. var noga med att tvätta ögonen ordentligt och inte använda några oljor innan du gör din fransförlängning.

BEHÖVER JAG TÄNKA PÅ NÅGOT SPECIELLT EFTER BEHANDLINGEN?
du påverkar ditt resultat av behandlingen med hur försiktig du är om dina nya fransar. vilket innebär:
- minimera användandet av produkter på ögonen
- tvätta ögonen försiktigt med produkter utan olja 
- gnugga inte ögonen
- försök att inte pilla på fransarna och att inte sova med ansiktet in i kudden
- använd ej makeup på ögonfransarna

VAD FINNS FÖR RISKER?
om din fransförlängning är utförd på ett korrekt sätt, av utbildad personal, och du följer föreskrifterna ordentligt, är riskerna så gott som obefintliga. ett litet antal (ca 0,5%) har erfarit viss irritation 

KAN JAG TA BORT FRANSARNA?
ja, men du sa INTE försöka att ta bort fransarna själv. hör av dig till oss så bokar vi en tid för att ta bort dina fransar på ett säkert sätt.

prislista fransförlängning

NYTT SET

för dig som aldrig gjort förlängning tidigare, eller behöver börja om från början

1150 kr

ÅTERBESÖK, INOM 3 VECKOR

550 kr

ÅTERBESÖK, INOM 4 VECKOR

650 kr

redo att förlänga?