estetiska injektioner

de flesta andra säger botox, vi säger toxin. botox är själva märket på produkten. botulinumtoxin typ a är det verksamma ämnet vars huvudsyfte är att begränsa nervsignalerna till de behandlade musklerna, vilket i sin tur leder till mindre aktivitet i muskeln och vidare till att muskeln inte kan "jobba fram" rynkan / rynkorna. med det sagt vill vi också säga, att toxin är en mycket effektiv behandling mot rynkor i ansiktet. därför är toxinbehandlingar en av världens mest kända och utförda skönhetsingrepp.

i över 20 år har fillers med hyaluronsyra använts för att bygga volym, omforma och definiera läppar, kindben, hakor och näsor runt om i världen. fillers med hyaluronsyra har ersatt de flesta andra typer av fillermaterial tack vare sin säkerhet, effektivitet och långvariga resultat. 

profhilo är ett innovativt koncept för anti-aging som motverkar slapphet i huden genom att återställa nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna. en perfekt quickfix!

med radiesse, en fda-godkänd kollagenstimulerande filler, stimulerar vi fibroblasterna att producera kollagen, som ger dig fastare, friskare, vackrare och ungdomligare hud, samtidigt som radiesse har en lyftande, fyllande förmåga. både fillers och godis för huden alltså, hurra!

sunekos är en injektionsbehandling för att komma åt det svåra området precis under och ovanför ögat där huden snabbare blir mer slapp och där det bildas linjer/rynkor tidigast. i området kring ögonen är det mer begränsat hur man kan behandla med filler, men med sunekos har vi helt nya möjligheter att behandla huden så den att bli mer elastisk och för att minska påsar och mörka ringar.

ett lyft skapas genom att man använder en kirurgisk absorberbar tråd med "taggar" sk hullingar, denna tråd placeras i ett område där man vill skapa drag och repositionera vävnaden som med åren tenderar att dras neråt med gravitationen.

en konsultation kan du alltid boka om du är osäker på vilken injektionsbehandling som skulle passa dig bäst.