cryo

att kyla är bra för kroppen på olika sätt är sedan gammalt. men att man faktiskt kan reducera envisa fettdepåer, få mindre celluliter samt strama upp huden med kyla, det är det inte så många som vet.

kylan stimulerar kroppens cirkulation och triggar existerande fibroblaster att producera nytt kollagen, elastin och hyaluronsyra. kyla får då en enastående förmåga att bekämpa fettdepåer!
3st behandlingar motsvarar att du springer 90h i sträck!

cryo är den mest innovativa behandlingen för lokal fettreducering och är perfekt för områden där lös hud eller mindre fettdepåer upplevs som ett problem. som kroppsbehandling jobbar vi främst cellulitreducerande, fettreducerande och uppstramande då vi smidigt kan komma åt alla delar av kroppen som tex. "gäddhäng", "kärlekshandtag", rumpa, "mammamage".
som ansiktsbehandling jobbar vi främst uppstramande, rynkreducerande och fettreducerande vid tex. "dubbelhaka". 

med hjälp av värme, kyla och mikroström tightar vi till och slätar ut huden, samt kristalliserar och eliminerar fettcellerna. slutresultatet är en mer skulpterad du när inte träningen riktigt räcker till!

behandlingen är populär för följande områden:
KROPP:
• mage, även "mammamage" med lös hud
• "kärlekshandtag"
• armar, "gäddhäng"
• lår, för fettreducering eller tighta till
• celluliter
• rygg

ANSIKTE:
• hela ansiktet, mot rynkor
• dubbelhaka


FÖR VEM PASSAR BEHANDLINGEN?
för dig över 18 år som önskar reducering av envisa fettdepåer, mindre celluliter och uppstramning av huden, utan risker eller konvalescens. 

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ FREEZE & SCULPT OCH ENDAST CRYO?
i cryobehandlingen jobbar vi endast med kylan, vilken är reducerande, på fettdepåer och celluliter.
freeze & sculptbehandlingen är både reducerande och åtstramande av huden. här jobbar vi med värme, kyla och mikroström. värmen ökar effekten av kylan (som reducerar fettcellerna) och den avslutande behandlingen med mikroström, stramar upp huden. mikroström för även ut överflödig vätska från de djupare hudlagren och får huden att producera mer kollagen och elastin, vilket leder till att den drar ihop sig och stramas upp. sammantaget påverkar behandlingen blodcirkulation, metabolism och ämnesomsättning.

HUR LÄNGE HÅLLER RESULTATET?
uppstramning: vid första behandlingen är uppstramningen inte permanent, effekten varar då cirka 3-4 veckor. under den här tiden tillverkas nytt kollagen, elastin och hyaluronsyra. det betyder att vid upprepade behandlingar blir resultatet mer och mer hållbart, sedan krävs det underhållande behandlingar.

reducering: behandlingen påskyndar en process som vi redan har i kroppen, trots att det inte alltid märks, dör fettceller hela tiden, men med denna behandling påskyndar man processen och behandlingen blir permanent. viktigt att veta är att detta EJ är någon viktminskningsbehandling. även om du får fin effekt av behandlingen påverkas dina fettceller av livsstil, kost, genetik och träning och kan öka i omfång över tid. kroppens eliminering av fettet kan fortsätta i upptill 8-12 veckor efter behandling.

HUR PÅVERKAR KYLAN HUDEN I ANSIKTET?
När vi gör cryo ansiktsbehandlingen för uppstramning så är temperaturen på 4 grader, vilket ger den 37-gradiga huden en så kallad termisk chock, vilket resulterar i att huden börjar producera mer kollagen och elastin. resultatet blir en fastare och slätare hy.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG?
det är viktigt att komma ihåg att det sannolikt tar 4-8 gånger för att ge ett önskvärt resultat. ibland fler och ibland färre. när vi jobbar fettreducerande måste behandlingstillfällena vara åtskilda med ca 2 veckor för att kroppen skall kunna omsätta och befria sig från fettceller. vi rekommenderar att man fokuserar på 1-2 kroppsdelar per session för att möjliggöra korrekt dränering och undvika överaktivitet i kroppens lymfsystem.
behandlingar som jobbar huduppstramande, eller mot celluliter, kan man dock med fördel göra varje vecka.

ÄR DET NÅGOT SPECIELLT JAG SKA TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN?
ja, om du tränar i 30 till 60 minuter någorlunda i anslutning till varje behandling så hjälper du till med kroppens metaboliska elimineringsprocesser. v
i rekommenderar även alla våra kunder att göra en enkel lymfmassage. massagen hjälper lymfsystemet att rensa ut fettceller som eliminerats genom urin och svett. om du efteråt kombinerar behandlingen med träning förbättrar du resultatet av cryo-behandlingen. träningen ökar blodcirkulationen, och träningen kommer att hjälpa lymfan att även fortsätta att leverera ytterligare syre och näringsämnen vilket hjälper till att öka hudens elasticitet.

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR AV ATT ANVÄNDA CRYO?
cryo-behandlingen är helt säker. det finns idag inga kända biverkningar. det som hänt hos ett fåtal kunder är att lätt rodnad uppstått samt en viss avdomnad känsla. denna rödhet och avdomnade känsla försvinner dock efter några dagar. inga långvariga biverkningar har hittills konstaterats.

VEM SKALL INTE GÖRA EN CRYO BEHANDLING?
- om du är gravid
- är under 18 år
- om du lider av en njursjukdom
- om du genomgår en njurdialys eller kemoterapi
- om du ha diabetes
- kraftiga åderbråck ska inte behandlas

redo för att boka cryo!

prislista cryo

ANSIKTE CRYO 

fettreducerande för tex. "dubbelhaka"

995 kr

ANSIKTE FREEZE & SCULPT

fettreducerande och uppstramande

1495 kr

KROPP CRYO

fettreducerande 

1995 kr

KROPP FREEZE & SCULPT

fettreducerande och uppstramande

2995 kr

CRYOKONSULTATION

0 kr